Information maj 2011

Städdag
Nästa lördag är det städdag. Vi hyr lastbil denna gången.
Vi kör knytkalas-buffe på kvällen. Utomhus om vädret tillåter. Glöm inte att kontakta Anastasia (15@lillhagsvagen.se) och tala om vad ni tänker laga så inte alla tar med sig bara desserter eller huvudrätter. Vad gäller mängden mat så är det en bra idé att göra ungefär så mycket så att alla i den egna familjen skulle kunna äta sig mätta på den egna maten. Vi tar med vår egen dricka.

Målning
Riktmärket är att målningen av husen startar veckan efter städdagen. Det är osäkert exakt vilken dag det blir. Målarna börjar med att tvätta hela huset som innehåller lägenheterna 7-19. Sedan målar de huset. Ungefär vecka 22 blir de klara med det första huset och tvättar hus nummer två (21-33) för att sedan måla det. Runt midsommar är målningen klar.
Alla buskar etc som växer mot husväggen måste bort. Klipp ned dem eller vik ut dem. Alla lösa prylar som står nära husen eller mot staketen mellan husen måste flyttas åt sidan så att målarna kommer åt att tvätta och senare måla. De som bor i lägenhet 7-19 får se till att göra detta senast nästa helg,
medan vi i 21-33 har några veckor till på oss.

Styrelse
Efter årsmötet i tisdags hölls ett konstituerande styrelsemöte. Styrelseuppdragen 2011/2012 är fördelade enligt följande:
Jonas Jonasson – Ordförande
Håkan Norgren – Kassör
Kjell Kernen – Sekreterare
Monica Eriksson – Ordinarie Ledamot
Anastasia Lundqvist – Ordinarie Ledamot
Suppleanter: Peter Berglund, Catharina Jarequemada, Carina Sandgren Ben Zaied, Tomas Wellmar

Mvh
Kjell Kernen – Numera Sekreterare i BRF 4